maanantai 11. tammikuuta 2010Hyvää alkanutta vuotta - God fortsättning på året

Huh tuli pitkä tauko mutta nyt taas tuntuu että aikaa riittää myös bloggailuun.Joulu on ohi ja uusi vuosikin ehti tulla.Täällä olen vihdoinkin aloittanut maalausprojekteja(piti oikeastaan maalata vain 2 avohyllyä pikkupoikien huoneeseen mutta mopo karkasi käsistä,pitihän mun maalata kirjahyllykin ja 2 muuta hyllyä ;))Toinenkin kirjahylly odottelee nurkassa valkaisuhoitoa.Vähän iltaisin tuntuu jo päivän askareet jalkoja särkee ja maha supistelee(v.33 menossa).
Pistelyhommat sain taas tapaninpäivän jälkeen mukavasti käyntiin.


Hugaliga det blev en lååång paus men nu känns det som om man igen skulle ha tid med bloggande.Julen är förbi och det nya året hann komma.Jag har äntligen kommit igång med målandet igen,skulle egentligen bara måla 2 hyllor till småpojkarnas rum men som det går hos oss så började jag måla en bokhylla och 2 småhyllor till ;).Har en till bokhylla som jag tänker måla.Dagens bestyr känns nog på kvällarna benen värker och sammandragningar i magen(v33 på g)
Och efter annandagjul kom jag igång med korsstygnen igen,KUL :)ämä Winter welcome on menossa kehystettäväksi.Ja uusi työ on tietty jo meneillä ja katse jo seuraavassa ;)

Den här Winter welcome är på väg att ramas in.Håller på såklart med ett nytt arbete och har tankarna redan på nästa arbete ;)

Ihana ystävä kävi (hänen syytään oikeastaan tämä järkyttävä into taas kaikkeen)kiitokset Marille (casa di perla) siitä :)

Sain Marilta kassillisen kaikkea ihanaa tässä vain "pieni" osa kaikesta.AH!

Jag fick en kasse full med massor av ljuvliga saker av Mari,här är en "liten" del av allt.AH!

Huomasinkin etten ole muistanut kuvata maalausprojekteja,no hö, täytyy tänään kierrellä vähän kameran kanssa.Eli kuvia niistä sitten myöhemmin.

Har varit lat med kameran märkte att jag inte har bilder på mina möbelprojekt.Måste gå runt med kameran, sätter bilder senare.


Meillä nautitaan kunnon talvesta ihanaa kun on lunta ja pakkasta.Lapset hiihtelee,luistelee,pulkkailee ja laskettelee,aivan mahtavaa.Mukavaa tiistaita!

Vi njuter av en äkta vinter härligt med snö och kyla.Barnen åker skidor,skridskor,pulka och slalom ,alldeles underbart.Ha en trevlig tisdag!

3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

heippa!onnellista uutta vuotta! kiva että siellä voidaan hyvin! :) ihanaa kun sinulla on kohta taas pieni tuhisija sylissä... :) mäkin ajattelin kokeilla tätä bloggailun ihmeellistä maailmaa...;) saankolisätä sinun blogin suosikki listalle? on kyllä ihanaa kun tuli kunnon ihana talvi!:) voi paksusti ja hyvin siellä!:) terkuin Laura
ps.ihania nuo kukkaset kuvissa, onko ne esikkoja.. oon ihan surkea tunnistamaan kukkia.. kauniita on!

Heidi kirjoitti...

Ihania esisikkoja! Kauniilta näyttää pistelyn alku :)

tina kirjoitti...

Laura, voi kun kiva että olet alkanut bloggailee.Tulen vastavierailulle :).Saa lisätä ja juu kevätesikkoja ovat hyvinkin.

Suklaamarenki,kyllä joulun jälkeen esikot ovat tervetulleita ja kiitos!