tiistai 30. syyskuuta 2008

Viikonloppu vauhdikkaasti ohi-Fartfyllda veckoslutet är över nu
Ikeareissu oli antoisa ja sain yllättäin mieheni mukaan.Mukavaa!Lähdin hakemaan nojatuolia ja kun pölähdin kohdalle niin lappuhan siinä oli että tuote tilapäisesti loppu...mieheni pelasti tilanteen(silmät oli jo minulla kosteat että all this way for nothing)no otimme myyjää hihasta kiinni ja varastosta löytyi kuin löytyikin 4 kpl ja yksi niistä nököttää nyt meillä.

Ikearesan var givande och min man överraskade mig med att komma med.Trevligt!Jag åkte dit för att köpa en fåtölj och när jag kom på plats så stod det på en lapp att denna vara är för tillfället slut...min man räddade situationen(min ögon var redan lite fuktiga jag tänkte redan all this way for nothing).Vi frågade expediten att vad nu och hon kollade upp och det fanns 4 fåtöljer på lagret och nu är en av dem hos oss.

Here´s the beauty...Eikä siinä kaikki, mieheni innostui ja osti tämän?!
Och det var inte allt,min käresta köpte den här?!

Alltså soffan!
Ja sitten tietysti tarttui mukaan kaikkea pientä sälää.
Och sen följde allt smått och gott med


Kirpparilöytöjä-loppisfynd

Ihania palikoita 1,5 e

Härliga klossar 1,5 e
Ja lisää... 5 e kaikki yht.Och mera...5e sammanlagt.
Ehkä tämä merihevonen löytää tiensä tulevaan kylppäriin?Den här sjöhästen flyttar kanske till badrummet?Käsitöitä-HandarbeteOlen kovasti innostunut ristipistotöistä kiitos siitä kuuluu ihanalle blogille pellavasydän niin ja kiitos käytännön neuvoista!Tässä pieni näyte,olen kyllä vielä noviisi mutta mukavaa puuhaa.

Har en ny hobby korsstygn.Ideen fick jag från den ljuvliga bloggen pellavasydän.Tack för hjälpen!


3 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Heissan!

Voi sua, blogia olet kirjoittanut jo monta viikkoa etkä mitään ole sanonut!

Mä haluan kanssa tuon sohvan ja tuolin, ihanat.

Ja hienon sydämen teit, siitä se lähtee.

Meidän omenahirmut kyllä söis vielä omppuja, jos teillä on ylitarjontaa...

Huomenna varmaan nähdään!

Heidi kirjoitti...

voi...tuo sohva on meidänki perheen ostoslistalla :)Olen koeistunut Ikeassa sen joka kerta ja aina yhtä ihana! Kutsuu istumaan ja lukemaan sisustuslehtiä tai tekemään käsitöitä. Ehkä meillekkin joskus :)Mahtavia kirpparilöytöjä sulla.
m
Mukavaa loppuviikkoa!

Jantiina kirjoitti...

Voihan! mikä tuoli!! Ihan sen näköinen, mihin tahtoisi käpertyä lukemaan tai vaikka vain olemaan ja nauttimaan olostaan..

On sinulla ihme mies! Joku toinen olisi lähtenyt vain pois tyytyväisenä siitä, ettei olisi tarvinnut alkaa kantamaan uusia mööbeleitä kotiin.. ;)