lauantai 15. marraskuuta 2008

Hurmosta-I extas
Enää ei ole paluuta entiseen, eilinen Lauri Tähkän konsertti sekoitti tämän flikan pään.Että voi olla ihana tuntuu että leijun vieläkin.Nyt jaksaa taas vaippoja vaihdella,imurin varteen tarttua jne.Ah ja huokaus!(Teki mieli pistää Laurin kuva tähän mutta en tiedä onko se laillista,on se niin rikollisen hyvännäköinen);0)

Det finns ingen återvändå,Lauri Tähkäs konsert igår kväll har fått mig helt snurrig och yr.Hur kan man vara så underbar jag svävar fortfarande.Nu orkar man med vardagssysslorna igen.Ååå och suck.
(tänkte sätta Lauris bild men vågade inte för jag vet inte om det är lagligt han är ju så brottsligt snygg);0)

Mr Pumpkinhead sai väistyä ja tilalle pistin jo joulupallukat.
Mr Pumpkinhead fick flytta till höstlådan och istället kom julkulorna.

Tein puolukkavarvuista kranssin ja kerrankin multa onnistui kranssi (niin monet kerrat olen suutuspäissäni heittänyt kranssintekeleitä päin seiniä,aikuinen kun olen)
Gjorde en krans av lingonris och för en gångs skull så lyckades jag(har så många ggr kastat i väggen mina kransar av ren ilska)Vuxen...jag?

Iv-kone on asennettu-Luftkonditioneringen är på plats

Maalämpöpumppu viittä vaille käytössä-Jordvärmen tas snart i brukKirpparilla poikkesin viikolla ja tällanen tarttui mukaan tällä kertaa.Var på loppis häromveckan och den här fick följa med den här gången


Lempilankoni(myöskin ainoa sellanen;0))vanheni, tein hänelle syrämme.Tämä onkin varmaan jokaisen keski-ikäisen miehen suurin toive;0)no lisään vielä jotain herkullista...

Min favoritsvåger(den enda jag har;0))åldrades och jag gjorde ett hjärta till honom, säkert mycket uppskattad av en medelålders man;0)nå jag sätter med ännu något smaskens...Otin jo ensimmäisen pikkukuusen sisälle vielä pitäisi koristella se.Mutta saas nähdä mitä 11/2-vuotias "demolition man" tuumaa niistä koristeista...

Tog redan in vår första gran borde pynta den lite men vi får se vad vår 11/2-åriga"demolition man"tycker om det...


Leijuvaa lauantaita kaikille-Svävande lördag åt er alla!

10 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Loistava lahja lankomiehelle :)
Kuulin toisaaltakin hyvää Lauri Tähkästä. Voin kuvitella, että vaipparalli sujuu taas hetken sen voimalla mukavammin.

Hannukka kirjoitti...

Mustakin ihana, konserttiin asti en ole päässyt. Mä kävin äsken tuulettumassa maitokaupassa ;)

tina kirjoitti...

Mari, joo on se kumma kun pieni riuhtaisu arjesta
voi tehdä kutaa.
Hannukka se maitokauppa on mullakin yleensä ollut hyvä tuuletuspaikka, toivottavasti pääset konserttiin niin voidaan yhdessä ruotia Lauri Tähkä vs maitokauppa;0)

Ulla kirjoitti...

Kiitoksia kommentista blogissani ja tervetuloa tosiaan tutustumaan paremmin! Sinulla on täällä ihania sisustuskuvia, tykkään tosi paljon samantyylisestä.

Ha en bra dag!

Mari kirjoitti...

Välillä tekee niin hyvää päästä tuulettumaan:) Ja eipä se Lauri hassumpi ole. Mielenkiintoiselta vaikuttaa rempparintamallanne... Ja kuusikin vallan makee, niin ja kranssi:)

Miia kirjoitti...

Heti vastavierailulla ja kauniita kuvia löytyi täältäkin. Ja minua nuo remonttijutut kiinnostaa kovasti vastapainona muulle sisustukselle. Kauniisti olet jo jouluista / talvista tunnelmaa laitellut, minulla on vielä sekin homma kokonaan aloittamatta.

Iippa kirjoitti...

Kauniita asetelmia ja kransseja! Hieno tunnelma! Kyllä se oma aika ja irtiotto arjesta on niin tärkeää äiti-ihmiselle. :)

Sarppa kirjoitti...

Kiva kun olet päässyt hiukan tuulettuu, se teke välillä niin hyvää..

Kauniita juttuja olet laittanut..

Äiti x 7 kirjoitti...

Siis niin kaunista teillä...blogissasi saa hyvin ajan kulumaan ihastellen kaikkia ihanuuksia <3

tina kirjoitti...

Voi kun kiva kun täällä on käyty ja vielä kommenttien kera.Kiitos!
Sain inspiraatiota kun kävin teidän blogeillanne.