perjantai 31. lokakuuta 2008

Pitsiä vai ruutua?Spets eller rutor?

Tuli vähän kyhättyä katajasta ja jäkälästä.Yleensä teen tämmöset hommat pihalla siinä samalla kun lapset leikkii mutta säät ei kyllä ole suosinut meitä viime aikoina.Väsäsin näitä keittiössä ja voi pojat, oli kyllä keittiö hurjassa kunnossa.

Gjorde lite "enarrangemang".Jag brukar göra såna här saker ute på gården medan barnen leker men nu på sistone har vädret varit uruselt.Så jag höll på i köket med dom och gissa om det var rörigt med mammas pyssel.

Tänä vuonna koristelen purkutuomion saanutta kuistia viimeistä kertaa(tilalle rakennetaan isompi kuisti).Kuistin koristelu ei ole kova homma sillä se on todella pieni ja se käy aikaa vinhaa.Sain JUL-kirjasta idean ja tässä tämä vanha "luigi".

För sista gången ska jag pynta vår lilla farstu den ska nämligen rivas ner(vi ska bygga en större).Det går undan att pynta för den är såå liten.Jag fick ideen från JUL-boken och här är den här gamla skridskon.Joulupalloilla vai ilman?Med julkulor eller utan?

"Luigi" vähän lähemmin kuvattuna.Lite närbild på skridskon.
Nämä ovat meillä ahkerassa käytössä;0).Dom här är i flitigt bruk hos oss;0)
Tässä mieheni luova tauko lattianvaluhommissa viime viikonloppuna.

Kynttilän sytytin rakkaille ihmisille jotka ei enää ole fyysisesti keskuudessamme mutta jotka elää muistoissamme ja sydämissä.Rauhallista Pyhäinmiestenpäivää!

Jag tände ett ljus till de kära som inte är bland oss mera men som lever i våra minnen och i våra hjärtan.Fridfull Allhelgonahelg!

16 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Vastavierailulla. Sinulla on kiva blogi! Ihania askarteluja olet tehnyt ja hauska tuo leppäkertun näköinen möykky:) Mukavaa perjantaita!

Katilein kirjoitti...

Ovatpa kauniita nuo kataja- ja havuasetelmat. Hieno ajatus tuo kynttilän sytyttäminen näin virtuaalimaailmaankin!

Elsa kirjoitti...

Kiva kun kävit, ja jätit kirjallisen jäljen itsestäsi! Tulin heti vastavierailulle, ja uusi blogituttavuus löytyi täältä. Täälläpä on kaunista, ja kivoja askarteluita.

Sunnuntaiaamuterkuin,
Elsa

Hanni kirjoitti...

Kiitos vierailusta blogissani. Pääsin kurkistamaan sinun ihanaan blogiisi! Kauniita kuvia ja esineitä!

Vastaan tänne sen tuolin verhoiluun liittyvässä asiassa. Projektista on jo muutama vuosi, mutta taisimme piirtää tuolista kaavat ja leikkelimme sitä mukaa sopivat kankaat ja ompelimme yhteen. Selkänoja on huppumallinen ja kiinnittty istuinosaan ompelemalla. Istuinosan reunat tikkasin niittipyssyllä alapuolelle kiinni. Käsinojat irrottelimme verhoilun ajaksi. Jotain ompelutaitoja homma vaatii, muttei ole mahdotonta ja tuleehan se ammattiapua edullisemmaksi =D Sitten näkee omien kättensä työn, ja siitä voi iloita enemmän.

Kannustan kokeilemaan!

Tiia kirjoitti...

Vastavierailulla kauniissa blogissasi! Mukavaa kulttuuripläjäystä ;) Minusta se oli kyllä kokemisen arvoinen ja mieli tekisi mennä uudelleen!

Sarppa kirjoitti...

Minäkin vastavierailulla... teillä on oikein kaunista, minusta olet hyvin onnistunut luomaan tanskalais-ranskalaishenkeä kotiinne..
Ihania juttuja olet askarrellut..

Aatulan Äiskä kirjoitti...

Minäkin löysin tänne vastavierailun puitteissa ja voi miten kaunis blogi täälläkin. Ihanat nuo kataja/jäkälä-istutukset ja muut askartelut:)
Mukavaa sunnuntaita, me saatiin vihdoin pari astetta pakkasta ja auringonpaiste, mahtavan hieno keli!

pioni kirjoitti...

Vastavierailulla minäkin, kauniita kuvia.

tina kirjoitti...

Kiitos kaikille kannustavista kommenteista!Ne lämmittää aina.Varsinkin kun tuntuu että joka paikkaan tarttis revetä.

Kiitos Hanni rohkaisusta ja ohjeista ehkä tartun härkää sarvista sait sen kuulostamaan helpolta;0)

Tiia odotan kyllä kovasti tätä keikkaa.Kiva kuulla että se on sen väärtti.

Sarppa: matkalla ollaan sinne tanskalaisranskalaisunelmaan mutta vielä on mulla pitkä matka...:0)

Aatulan äiskä toivottavasti pääsit nauttimaan keleistä.

Cyberhalaus kaikille!

Mari kirjoitti...

Kaunis koti ja blogi sinulla. Kiva lueskella myös remonttijuttuja. Meillä ei laajenneta, mutta peruskorjausta kaiken aikaa.

Ystäväni vinkkasi blogistasi ja minä vinkkaan, että välillä me törmätään kaupoissa ja jalkapallokentillä ja kysellään onko tullut lisää jälkikasvua :)

Tiina kirjoitti...

Kauniita havuasetelmia,jospa itsekin innostuis tekemään jotakin pihan piristyksesi.
Kivaa alkavaa viikkoa :)

Jonna kirjoitti...

Lämmin kiitos vierailustasi blogissani! Sinulla on kaunis blogi! Löysinpä joitain samoja juttujakin kuin itselläni! :)

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Eloa Maantiepellossa kirjoitti...

Kauniita asetelmia olet tehnyt havuista. Kiitos vierailustasi blogissani. Vastavierailulla pyörähdän toistekin kaunista katselemassa.

Iippa kirjoitti...

Karrassaan upeita kuvia ja askarteluja sinulla! :)

anu kirjoitti...

Niin kauniita kaikki tekemäsi jutskat!!!
Iloista keskiviikkoa!!!
Anu

tina kirjoitti...

Voi kiitos ihanista kommenteista!Ajattelin nipistää itselleni vähän aikaa tänään ja käydä hakemassa inspiraatiota teidän blogeista:0)