sunnuntai 26. lokakuuta 2008


Syysmyrsky-Höststorm


Kyllä syysmyrskyt on ihania kun saa istua sisällä (turvallisesti)kynttilänvalossa kuunnella tuulen ujellusta ja sateen rummutusta.Arjen sankari (mieheni) päätti uhmata luonnonvoimia niinpä meillä valettiin saunan,pesuhuoneen ja kodinhoitohuoneen lattia.

Det är mysigt att sitta tryggt inomhus med levande ljus när regnet öser ner och vinden viner.Min hjälte(min man)beslöt att han ska trotsa naturens krafter och så började vi anlägga golv i bastu,badrum och grovkök.

No jeejee kiva kuvakulma lattiasta

Oh yeah,bra vinkel det här är alltså golvet

Huh oikeinpäin

Vilken lättnad bilden är åt rätt håll.


Vanhimalla lapsella oli Parkanossa sulkkiskisat ja tietysti oli katsastettava paikalliset kirpparit ja täytyy sanoa että oli hyvä tavaraa.Olin kyllä melko maltillinen syystä että olin jo käynyt reiman tehtaanmyymälässä;0).

Vårt äldsta barn hade badmintontävling i Parkano vilket resulterade i att jag och barnen hade en ypperlig chans att bekanta oss med de lokala loppisarna.Och jag må då säga att det var mycket bra grejer.Men jag var ganska så återhållsam eftersom jag redan hade varit i Reima-butiken;0).

Nämä pitsilakanat ja kynttiläjalka yht.7 e.

Dom här spetslakanen och ljusstaken 7e sammanlagt.

Ystäväni "keräsi"partylitetilauksia ja nämä minä tilasin.Yläreunassa sama somiste tuunattuna jouluiseen asuun.

Min vän samlade in partylitebeställningar och det här beställde jag då.Samma ljushållare i början av inlägget "julade" till den bara.


Nämä ihanat huopatähtöset (ja vähän muutakin)ostin Homeberrystä.Hyvää alkavaa viikkoa!

De här underbara stjärnorna(och lite annat) köpte jag från Homeberry.Ha en bra början på veckan!

8 kommenttia:

anu kirjoitti...

Oi teillä pian jo pinta materiaalit paikoillaan!!!
Ja aivan ihana tuo partyliten kynttiläsomiste!!!
kirppislöytösi myös upeat ja tosi edulliset!
Maanantai aamuterveiset
sinulle!
Anu

Anonyymi kirjoitti...

Upeat ja edulliset löydöt olet tehnyt:) On kivaa mennä muihin kaupunkeihin kirppareille ja vertailla eri kaupunkien kirppari hintoja. Viime kesän loma reissulla tein niin ja aika huimia eroja on esim. vanhoissa pitsilakanoissa ja muutenkin vanha tavara hinnoitellaan yleensä aika yläkanttiin vaikka se ei olisi edes antiikkia.

Karita

Sirkka kirjoitti...

Hei, kiitos vierailustasi, en olisi muuten tänne löytänytkään:)
Onnittelut blogisi aloitukselle, katselin näitä kuvia.
Olet taitava ristipistokirjain tekijä, varsinkin tuo S oli mistä pidin :)
Mukavaa alkavaa viikkoa.

Huset på landet kirjoitti...

Hej! Så trevligt att hitta en ny blogg! Fina saker du fyndat i Parkano! Det är trevligt att gå på loppis på andra orter ibland. Jag ska försöka ta mig till Seinäjoki denna vecka om flunssan jag dragit på mig går om.
Ska bli kul att se hur bygget framskrider!
Tack för din kommentar! Det är lätt att navigera i vår shop, så om du vill göra en beställning går det säkert jättebra =).

Anne kirjoitti...

Tulin vastavierailulle ja ihana blogi täältä löytyikin!
Pitääpäs käydä kurkistamassa aina silloin tällöin.
Iloista viikkoa toivottelen.

tina kirjoitti...

Anu pintamatskuj kovast mietin.Olen kallistunu harmaaseen kaakelilattiaan kylppärissä?Aattelin vois ol bueno jos seinät yllätys,yllätys on valkoiset:0).

Karita olen sama mieltä että on kiva käydä kirppareilla eri paikkakunnilla ja totta on että hintaerot on todella huimat:0)

Sirkka, kiitos kehuista kyllä lämmitti, olen kyllä vasta ristipistourani alkutaipaleella innostusta on enemmän kuin taitoa ;0)

Huset på landet jag hoppas verkligen att du blir kvitt din flunssa och kan åka till Seinäjoki och fynda!Jag tror att jag ska försöka våga mig på en beställning om jag lyckas kan du ju göra reklam att ni har ett idiotsäkert system ;0)

Anne kiitos kauniista sanoista ja iloista viikkoa sinulle!:0)

Kirpakoita syyspäiviä toivotan kaikille!

kati kirjoitti...

Meillä on jo kuivunut tarpeeksi kylppärin, saunan ja khh:n valu ja ensiviikolla saapuu laatoittaja, jee. Meillä vielä lattialaatat uupuvat, seiniin on meilläkin tulossa valkoista eri kokoisina laattoina ;) Tsempit remonttiin!

tina kirjoitti...

Kati täytyypi tulla kurkkimaan.Mukava vaihe,perässä tullaan;0)!