maanantai 15. kesäkuuta 2009How time flies


Minulla senkun pitenee ja pitenee postausten välit.En tiedä voiko kotiäidit elää ruuhkavuosia mutta tuntuu välillä ettei juurikaan jää aikaa edes omille ajatuksille.Ja nyt kun alati nälkäiset koululaiset ovat kotona niin on päiviä jolloin en poistu keittiöstä ;) siltä ainakin tuntuu :)
Olen jonkin verran tehnyt hankintoja mutta huomasin ettenpä ole muistanut kuvata niitä.Mutta tässä yksi ihana matkaarkku jonka löysin Kankaanpään Kierrätyskeskuksesta ja maksoin siitä omasta mielestä melkoisen vähän eli 50 e.


Mina inlägg blir allt färre jag får inte tiden att räcka till liksom.Har faktiskt knappt haft tid till mina egna tankar(jag vet, ingen större förlust ;)Nu när man har dom ständigt hungriga skolbarnen hemma så finns det dagar som man inte avlägsnar sig från köket alls ;)känns det som iallafall :)
Jag har köpt en hel del men har inte kommit mig för att fota dem.Men här är en juvel som jag hittade i Kankaanpää Kierrätyskeskus(så hette stället) En ljuvlig resekoffert för bara (bara tyckte jag)för 50 e.
Sisältä löytyi suloinen kuva

Inuti kofferten fanns en söt bild

Ystävä muuttaa ja hän piti meille kirpparia nämä ihanat asiat tarttui mukaani.

En vän flyttar och hon höll loppis för oss(liksinnade)och de här sakerna följde med hem till oss.


Ihana home sweet home ristipistotyyny sai "raamit"

Jag "ramade"in min underbara korsstygnskudde


Mukavaa juhannuksen odotusta erittäin koleasta Satakunnasta.!

En härlig midsommarväntan från det otroligt svala Satakunda!

6 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Ihania kirpparijuttuja ja voi kun kivat raamit tuolla Home sweet homella :) Hyvää juhannusta, toivottavasti vähän lämpenee!

Irmeli kirjoitti...

Kauniita kuvia ja hienoja ostoksia. Hyvää juhannusta!

anu kirjoitti...

tosi kiva tuo arkku!ja orvokkisi oih! iloista juhannusta!
Anu

Mari kirjoitti...

Ihanat raamit tuolla pistelytyöllä! Tosi kiva idis;) Minullakin on välillä tosi kiirettäm että ehdin bloggailla... Postauksia vielä ehdin, mutta kommentointi on välillä tosi heikkoa:/ Nyt toivotan oikein mukavaa juhannuksen aikaa♥

Sarppa kirjoitti...

Kivoja löydöksiä..

Hyvää juhannusta

Marge kirjoitti...

Täällä jälleen kurkkimasssa, joskos oisit palannut!;)
Kaunista loppukesää sinulle toivotan!