sunnuntai 23. elokuuta 2009
Syksy-Hösten


Pitkä tovi ehti vierähtää ennen kun löytyi aikaa tulla tänne.Syy hiljaiseloon on että iski väsymys.Ahnehdin kesänalussa hommia ja unohdin hetkeksi että ei se päämäärä niin tärkeä ole vaan se matka sinne päämäärään.Keskityin vaan sitten lapsiin ja taloudenhoitoon.


Mutta nyt uusin voimin täällä taas riesana ;)Ihanan syksyn piristämänä.Ihanaa amuisin hakea lehti laatikosta ja tuoksutella syysaamun raikkautta.Ihanaa katsoa väriloistoa.Ihanaa korjata puutarhan satoa.Ihanaa istua iltaisin kynttilänvalossa.Rakastan syksyä!


Det var länge sen sist.Skälet till varför pausen blev så lång är att jag helt enkelt blev trött.Försökte göra mycket och sen vara en supermamma.Jag glömde att det inte är målet som är viktigast utan vägen till målet.Så jag valde att koncentrera mig på barnen och hushållet.

Men nu är jag tillbaka med nya krafter.Uppiggad av den ljuvliga hösten.Underbart att hämta tidningen från lådan på morgonen och dofta höstmorgonens fräscha doft.Underbart att se på naturens färgsprakande fyrverkeri.Undebart att skörda och plocka bär för vintern.Underbart att sitta om kvällarna med levande ljus.Jag älskar hösten!Tässä silti vielä kesän highlightsit puutarhasta:

Här är ännu highlights från vår sommar trädgård:


Mieheni ja appiukkoni ahkeroivat kovasti kesällä

Min man och svärfar jobbade flitigt på sommaren


Olen ajatellut että talosta tulee valkoinen ihan nurkkalautoja myöten.Kattoon tulee konesaumattu peltikatto ja pääovesta harmaa,sävy on vähän auki vielä.Pääovi on pariovi tai vasikallinen ovi. Jos jollekin tulee hyviä väriehdotuksia mieleen,niin otan ilomielin vastaan.

Huset ska bli vitt med vita knutar.Taket blir utav plåt.Huvuddörren(pardörr) ska bli grå har ej ännu bestämt vilken ton.Om någon har bra färgförslag så tar jag gärna emot förslag.

Hyvää alkavaa viikkoa!

Ha en bra början på veckan!

5 kommenttia:

vanamo kirjoitti...

Tulin minakin kurkkailemaan blogiisi. Kauniita kuvia:) Niinhan se on, etta valilla huomaa itsekin haalivansa liikaa kaikkea tekemista. Silloin taytyy jarrutella, jotta aikaa riittaisi niille kaikkein tarkeimmille. Mukavaa syksyista viikon alkua:)

Hannukka kirjoitti...

Voin jo sieluni silmin kuvitella ulkovuorin yms. valmiina. Kaunis on ;)

mammeli kirjoitti...

Kaunista tulee kodista ja puutarha on jo upea<3

Nora kirjoitti...

Heipsan!
Ihanaa, kun olet taas täällä. On pitänyt monta kertaa kysäistä kuulumisia, mutta kun ei muka ehdi, tiedät varmaan tunteen.
Oletko pe aamupäivällä kotona, voisin poiketa sillä aikaa, kun Kuopus on kerhossa?

Marge kirjoitti...

Hei!
Kiva, kun olet palannut!!!:))
Ymmärrän sinua, joskus sorrun itsekin samaan, ahnehdin töitä, jotka muka pitää ehtiä siihen ja siihen mennessä tekemään ja sittenhän sitä iskee stressi ja pinnan kireys, ei sillain, ei!;D

Kodistanne tulee todella kaunis!!! Ja puutarhasi on jo aivan ihana!!!
Halaus sinulle sinne jonnekin!:)