torstai 15. lokakuuta 2009Tonttupaja-TomteverkstadTonttupajassa on täysi hönkä päällä.Tämä lumiukko lähtee Ruotsiin ihanan kummipoikamme luo.Lisää tulossa kunhan saan viimeisteltyä ;)


Det är full rulle i tomteverkstan.Den här snögubben ska åka till Sverige till vår härliga gudson.Mera på kommande bara jag får symaskinen i gång ;)


Tässä minun pikkuisen suurempi käsityö eli tarkoitus olisi maalata seinät valkoisiksi niin saa portaikkoon lisää valoa ja hieman raikkaampi ilme.Jes tätä olen odottanut 10 vuotta!Meillä kun ei aina mene nuo mielipiteet yhteen ;)Niin ja kattokin tulee valkoiseksi.

Här är ett lite större handarbete eller med andra ord väggarna ska målas vita,så blir det mer ljus i trappen och lite fräschare.Jippi det här har jag väntat på i 10 år!Det är inte alltid så lätt att få sin vilja fram i vårat hus, ibland måste man vänta i 10 år ;) Taket ska naturligtvis bli vitt också.

Tämä postaus loppuu vähän töks kun blogger tai nettiyhteys ei toimi kunnolla :(.Siitä huolimatta mukavaa torstaita!

Det här får ett abrupt slut för jag har trubbel med blogger eller med nätförbindningen :(.Ha en härlig torsdag!

12 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Moi! Tulin kommenttisi johdattamana vilkaisemaan blogiisi ja kävinkin sen sitten kokonaisuudessaan läpi. Kotinne näyttää kauniilta ja ei voi kun ihastella tekemiäsi juttuja, sydämet on suloisia!
Vähän aikaa sitten juuri kävin myös Homeberryssä ja Reimalla!
Siis taidetaan vaikuttaa melko samalla suunnalla =)

Hauskaa syksyä!

Sara

Anonyymi kirjoitti...

Hieno pistely.

Miten aiot maalata tuon seinän? Mun pitäis kanssa maalata vähän vastaavaa ja edellinen yritys toisen seinän kanssa meni ihan häneksi, vaikka paneeliseinä pestiin ties millä useampaan kertaan ennen maalausta niin maali vain karkaili...

Galleri MochB kirjoitti...

Det funkar nog bra med finska också ;O) Tusen Tack för utmärkelsen!
Kanske dags att starta tomteverkstan om man skall hinna med allt tills jul. Tiden brukar ju gå så fort...
Så ljust och fint det kommer att bli i trappan. Säkert värt jobbet med att få det målat. Ha en skön helg!
Kram Mia

Mari kirjoitti...

Oi ihanaa, tonttupaja jo pystyssä, mulla vasta ajatuksissa :). Ihana on lumiukko ja kiva kun pääset maalaamaan nuo paneelit, ovat niin kauniit ja valkoisena kyllä vielä kauniimmat.

Hyviä vointeja :)

Sari kirjoitti...

Oi miten soma lumiukko! Valkoiseksi maalaaminen varmasti tosiaan valaisee tuon tilan.

Miia kirjoitti...

Meilläkin taitaa olla ihan samanlainen paneeli portaikossa ja tarkoitus on se maalata jossain vaiheessa vaaleaksi. On vaan niin paksussa lakassa, että ei tule maailman siistein. Mutta pitää yrittää ensin maalata, ettei tarvitsisi paneeleita vaihtaa. Pohjamaali varmaan pitää laittaa.

tina kirjoitti...

Voi kun kiva kun täällä on käyty kommenttien kera,kiitos!

Sara,kyllä samalla suunnalla ollaan."Markkujen"ohi ajelen Homeberryyn ;).Sen verran lähellä Noormarkkua että sattui Uutismarkku tulla tupsahtaa postilaatikkoon ja siellähän oli mukavaa sisustusluettavaa :).

Mustikka,eka kerros on nyt maalattu otexilla(tartuntamaalilla)ja pysyi kyllä hyvin.Mutta talossa on luultavasti asunut säästeliäistä väkeä kun ei sitä lakkaa kauhean paksua kerrosta ollunna :)

Mia,ja tiden före jul går så fort :)Jag hoppas att trappan blir bra,det är nämligen ett himla jobb,men jag klagar inte, nu när jag äntligen fått min vilja fram ;)

Mari,tällasen hiturin on hyvä aloittaa ajoissa ;)

Sari,kyllä luultavasti muuttuu ilme
portaikossa.Täytyy vaan ahkerasti heiluttaa sutia :)

Miia,meillä ei kyllä ollut paksua lakkakerrosta ja otextartuntamaali tarttui hyvin.Tietysti jos on ahkera(minä en ollut) niin pieni hionta varmaan on aina hyvästä :)Otexissa on se pieni haittapuoli että jonkin verran se kärtsää.

Marge kirjoitti...

Hih, kun nauratti;D....meinaaa tuo 10 vuotta ja ajatukset yhteen miehen kanssa..;D Meillä vähän sama juttu noiden makuuhuoneiden kattojen kans. Kauan sitä haaveilin ja odotin suostumista, sitten tuli päivä, jolloin ukkokulta sanoi, että ok, mutta kuultomaalilla, oi onnea!!;D

Ps. Olen kotoisin tuolta seudulta, joista oli aiemmassa postauksessa puhe...;D

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Samaa sarjaa ilmeisesti ollaan. Pitäisi saada vaaleaa pintaa ja mies hankaa vastaan...;)

Minäkin odotan oikein kielipitkällä portaikon katon maalausta, mutta ei ota alkaakseen... Hiljaa hyvää tulee. Ihania ovat nuo sankarit.

Nim. 8 vuotta odottanut

Nora kirjoitti...

Hienon pistelyn olet tehnyt.
Ja kyllä, valkoinen maali on aina paikallaan. :)

Irmeli kirjoitti...

Kiva lumiukkopistely ja kyllä valkoinen se ihmeesti raikastaa ilmettä.

tina kirjoitti...

Marge ja Beas,Mukavaa kun on kohtalosisaria ;)Olen luullut että muilla suurinpiirtein nainen suunnittelee ja mies toteuttaa.Meillä joskus aikamoista kädenvääntöä,joskus käy hyvin joskus ei ;)mutta sellaista se elämä on :)

Nora ja Irmeli,kyllä valkoinen kummasti piristää portaikkoa vielä kun saisi sen valmiiksi ;)