perjantai 15. toukokuuta 2009

Pitkästä aikaa täällä.Kaikenlaista ikävää on täällä ollut sellaista sairaalahoitoa vaativaa ikävää.Mieheni ja vanhin tyttäreni ovat olleet leikkauksissa ihan kylläkin rutiininomaisissa mutta kuitenkin.Meidän äiti on ollut kahdessa leikkauksessa viiden päivän sisällä ja nyt kyllä sitä toivoo että olisi sairaudet ohi tällä kertaa.

Olen yrittänyt laittaa puutarhaa jotta saisi vähän muuta ajateltavaa ja totta vie kyllä sainkin muuta ajateltavaa.Kaivurihan teki viime kesänä oman osuutensa ja talven aikana loppusilauksen teki myyrät :( Piha on enemmän tai vähemmän kuin pommin jäljiltä.Grr!

En ole ollut kovin aikaansaava viime aikoina mutta tässä muutama kuva:Det var länge sen sist.Det har hänt mycket tråkiga saker saker som krävt sjukhusvård.Min man och äldsta dotter har opererats rutinåtgärder dock, men ändå.Min mamma har varit på två operationer med 5 dagars mellanrum.Och nu hoppas jag innerligt att sjukdomarna är över för en lång tid framöver.

Har försökt att påta i trädgården för att ha något annat att tänka på och visst katten fick jag annat att tänka på :( Grävmaskinen gjorde ju sitt förra sommaren men under vintern så har det uppstått gångar i mina blomrabatter och dessutom verkar "gånggrävarna"ha varit mycket hungriga.Hela gården är helt bombad.Blää!

Jag har inte fått mycket gjort på sistone men här är några bilder

Äntligen blev jag klar med den här!One more to go...;)

Sain vihdoin tämän valmiiksi!One more to go...;)Nämä (kapealla kuvauskulmalla kuvatut ;))puutarhakuvat toivottaa leppoisaa tiistaita!
Med dessa bilder önskar jag en skön tisdag!

5 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Kauniita puutarhakuvia. Ja maalaustyöstäsi tuli hieno. Meillä on mökillä noita vanhoja ompelukonepöytiä useampi, osassa kone tallella. Pitäisi vain maalata valkoiseksi, olisivat hienompia.

Meillä alkaa vihdoin tapahtua, täytyis yrittää nähdä joku päivä!

Marge kirjoitti...

No voi sentäs!! Toivottavasti alkavat nyt teillä kaikenmaailman sairaudet helpottaa!!!
Ihania kuvia olet ottanut iloksemme ja singeristä tuli nätti!!
Ihanaa helatortaista sinulle ystäväin!!:))

Lennu kirjoitti...

Toivon, että sairausrumpa on takanapäin. Ne ovat voimia vieviä asioita.

Somat puukärryt! Sinäkin olet onnellinen Singerin omistaja, vähän kade olen kaikille, jolla sellainen ihanuus on. Oma ei ole tullut vielä vastaan.

Mukavia puuhasteluja puutarhassa ja aurinkoista helatorstaita!

Huset på landet kirjoitti...

Oj va tråkigt med alla operationer. Trots att det "bara" är rutinåtgärder, så oroar man ju sig i alla fall.
Men så mycket fint du hunnit med i alla fall! Singer-bordet blev underbart, har ett liknande projekt som jag borde ta tag i!

Anonyymi kirjoitti...

kaunis singeri eikä muissakaan kuvissa ole moitteen sijaa, kauniita ja herkkiä. toivottavasti teillä voidaaan jo paremmin!