perjantai 10. huhtikuuta 2009

I´m back II!


Niinhän siinä kävi että pari päivää siitä kun sain uuden läppärin niin meiltä hajosi kamera.Mies menee onneksi ensi viikolla kamerakauppaan,kameroita kun ei kuulemma voi ostaa ihan tosta vaan?!Täytyy paneutua...how weird is that!
No minä hätyytin ystävääni tulla kuvaamaan meille(kiitos ihanalle pelastavalle enkelille Anu) olen nimittäin saanut olla mukana sisustusvaihdossa ja voi että kun oli mukavaa kiitos emännälle Marille(casa di perla).

Vaihdossa minun parini oli Nora(pellavasydän) ja... no kuvat puhuu puolestaanEfter det att jag fick en ny laptop så gick vår kamera sönder,typiskt!Min man ska köpa en ny kamera nästa vecka som tur är,man kan nämligen inte köpa en kamera så där bara?! Man måste sätta sig in i det...how weird is that!
Nå jag kontaktade min vän och hon räckte sin hjälpande hand(tack Anu du är en ängel)Anu fotade åt mig med sin kamera.Jag har nämligen fått vara med i en inredningsswap och det var så roligt så,tack Mari(casa di perla) vår värdinna.

Av Nora(pellavasydän) fick jag... jag låter bilderna tala
GG:n köökipyyhe,pistelytyö home sweet home ja ah pilkullinen kukkaruukku plus sydämet.nimimerkki vieläkin onnesta soikeena :)Tästä voi päätellä että joko olen ennaltaarvattavissa ja tylsä tai Nora on expertti tietämään mistä ihminen voi pitää,veikkaanpa viimeistä vaihtoehtoa ;)

GG.s kökshandduk,korsstygnsdyna home sweet home(alltså helt utan like)en prickig kruka och hjärtan,jag är fortfarande i någon sorts lyckorus :)Av det här kan man dra den slutsatsen att antingen är jag mycket förutsägbar och tråkig eller så är Nora otroligt duktig på att gissa sig fram vad den andra tycker om ,jag gissar att det är det senare alternativet ;)

Vaihto oli siinäkin mielessä mukava että sai tutustua ihan uuteen ihmiseen Hannelooreen(Rosegarden)vilkutus sinne :)

Det var också riktigt trevligt med det här att man fick bekanta sig med en helt ny människa Hanneloore(Rosegarden)Jag vinkar dit :)

Ja jouluaatto jatkuu, tämän ihanan peltirasian(GG)sain ystävältäni joo Anuhan se taas oli ja sisällä oli suklaamunia(vaan ei oo enää, nam)

Min julafton fortsätter, den här underbara runda asken (GG) Fick jag av min vän ,jaa, Anu i farten igen, inuti fanns det chokladägg(jag betonar fanns, mums)

Olen leikkinyt floristia...aina ei ihan onnistu mutta silti mukavaa puuhaa.

Jag har lekt florist...alltid lyckas man ju inte men det är roligt ändå.


Leppoisaa pääsiäistä kaikille!

Ha en skön påsk!

8 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Ihana tuo peltirasia, jonka sait. Täällä yksi peltirasia-addikti :) Hyvää pääsiäistä!

Mari kirjoitti...

Todellakin olet hyvä floristi, aivan ihanat ne saamaani kukka-asetelmat. Edelleen ihastelen monta kertaa päivässä uusia juttujani :). Kiitos, oli todella mukava ilta, otetaan ehdottomasti uusiksi.

Nyt laitan minäkin kuvia, nakkasin muksut pihalle :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia! hyvää pääsiäistä myös sinne!

Sisustus Sievä kirjoitti...

Oikein kauniita asetelmiahan sinulla on, se on se tekemisen ilo!
Mia

Olivieno kirjoitti...

Oi miten kivoja juttuja olet saanut! Ja hienoja asetelmia, jatka vaan floristileikkejä ;-)

"Kantriina" kirjoitti...

Olet miusta taitava kukkien kanssa. Asetelmasi on kaunis <3 Ja kauniita juttuja olet myös saanut!

Terkuin,
Kantriina :)

Marge kirjoitti...

Olet sinä hyvä floristi ja ihania tavaroita sait!! Ja kauniita kuvia!
Teillä oli varmasti tosi mukavaa!!
Oikein mukavaa arjen alkua sinnepäin! :))

Seepia kirjoitti...

Tosi kauniita nuo sinun kukka-asetelmasi. Itse tyydyin tänä vuonna vaan ostamaan tulppaaneja ja yhden saamani mininarsissin vaihdoin peltipurkkiin. Kauniimpaa olisi tosiaan saanut vähän panostamalla :)

Miesten halu perehtyä tekniikkaan on kummallista ja varsinkin silloin, jos hankinnalla on kiire ;) Mulla hajos ennen pääsiäistä läppäri, niin uuden ostaminen oli niin helppoa, että tiesin, että sen pitää olla valkoinen ja koska vaihtoehtoja ei ollut sitten enää kovin montaa niin päätös oli tehty nopeasti :)