tiistai 29. syyskuuta 2009

Niitä näitä-Smått och gott


Lauantait on meillä rauhoittunut kun vanhin poika lopetti jääkiekon(pelaa kylläkin futista sitten senkin edestä ;))Ja vanhimman tyttären sulkkis siirtyi viikolle.Joten voin jopa joskus käyttää lauantait omaan virkistyskäyttöön ja tätähän minä tein:


Vi har ganska lugna lördagar nuförtiden ,vår äldsta son slutade med ishockey(spelar dock fotboll för hela slanten ;))Vår äldsta dotters badminton flyttades till onsdagar.Så jag kan använda lördagarna till mina egna små sysslor och det här var vad jag gjorde:


EucalyptyskransSunnuntaina lasten kanssa siskoni luona,nämä kuvat ovat hänen puutarhastaan.Ja tämä puutarha sijaitsee merenrannalla.Ah!

I söndags var jag och barnen och hälsade på hos min syster och dom här bilderna är från hennes trädgård.Och den här trädgården ligger vid havet.Ah!

Ja tästä paratiisista he on muuttassa pois vähän pienempään taloon ja tästä pääsenkin seuraavaan aiheeseen.Siskoni on myymässä tätä:


Och från det här paradiset ska de flytta till ett mindre hus och nu så kommer jag till själva saken.Min syster säljer den här:


Ja minähän luultavasti ostan sen (tiedoksi miehellenikin jos luet tämän ;))Ihanaa! kaluste jota ei tarvitse hiota ja maalata ,pitkästä aikaa.

Jag tror jag köper den (for your information darling om du läser det här ;))Underbart !En möbel som varken behöver slipas eller målas.


Lapsilisien kunniaksi tein kierroksen Terrassa ;)Ostin Hienohelman ja Muratin.

Barnbidragen till ära gjorde jag ett hedersvarv i Terra ;)De här ville komma till oss Aspargus? och Murgrönan.
Ja tänään pitkästä aikaan kirpparilla ja heti löytöjä :) Päiväpeite parivuoteeseen sen ajattelin heittää jonkun (likaisen)nojatuolin päälle.
Var på loppis idag och fyndade hittade ett sängöverkast till dubbelsäng.Tänkte dock använda den som överkast på nån av våra (smutsiga) fåtöljer.


Söpö puujuna mallaa väreiltään pikkupoikien huoneeseen, eurolla, en voinut vastustaa.

Ett gulligt tåg som passar så bra in hos småpojkarna 1 e kunde ej motstå.

Mukavaa keskiviikkoa!

Trevlig fortsättning på veckan!

8 kommenttia:

Miiuska kirjoitti...

Kiitti hei kommentistasi blogissani.
Olen täälläkin joskus poikennut,mutta en ole varma olenko kommenttia jättänyt.Hyvin mun tyylistä sisustusta,tosin meillä vaan suunnitteluasteella...

Kysyit niistä kurpitsoista,nehän ei ollut ollenkaan vaikeita muovailla.Vastaan nyt tähänkin:
Pyörität pallon ja vähän litistät,sitten vaikka veitsellä teet ne kuviot.Siinä se!

Hannukka kirjoitti...

Kauniita tavaroita ja kuvia!

MaMMeli kirjoitti...

Kivoja ostoksia :) Hih, naurattaa, kun minäkin ilmoitan ostohaaveistani välillä blogissa ja toivon, että mieheni "vahingossa" lukee sen :)Ihania luumupuita, voi kun tääläkin kasvaisi noin isoja luumuja :)

Olivieno kirjoitti...

Ah, eucalyptus tuoksuu niin ihanalle! Vielä kuivuttuaankin!

Sarppa kirjoitti...

Herkullisia kuvia

Galleri MochB kirjoitti...

Undrar om vårt plommonträd någonsin kommer att producera sådana mängder plommon ;O) Vilket charmigt tåg du hittat på loppis.
Ha en skön helg!

Minervatuulia kirjoitti...

Tulin heti vastavierailulle blogiisi : ) Ihana kranssi!! Ja niin Tanskalaistyylinen! Rakastan tuollaisia! Ps. kyllä minäkin ostaisin tuollaisen lipaston, jos siskolta saisi ostettua! Ei kannata antaa mennä tilaisuuden ohi!

tina kirjoitti...

Kiitos paljon ihanista kommenteista piristävät päiväni.

Miiuska,kiitos neuvosta!Taidan harjoitella lasten muovailuvahalla
ensin ;)

MaMMeli,juu kannattaa ilm.blogissa ostoaikeista miehet kun joskus tarvitsevat aikaa sopeutuakseen mammojen aivoituksiin :)

Kaunis kiitos vielä kaikille!ja leppoisaa lauantaita!